Szerelem kétszer Katie Fforde

ISBN:

Published:

Paperback

448 pages


Description

Szerelem kétszer  by  Katie Fforde

Szerelem kétszer by Katie Fforde
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 448 pages | ISBN: | 7.16 Mb

Sian Bishop életében csak egyszer nem törődött a következményekkel, és e pillanatnyi meggondolatlanságából született szeretett kisfia, Rory. Bár Sian imádja annak a vad éjszakának a gyümölcsét, azóta mindig a biztosabb utat választotta. Így, amikor aMoreSian Bishop életében csak egyszer nem törődött a következményekkel, és e pillanatnyi meggondolatlanságából született szeretett kisfia, Rory.

Bár Sian imádja annak a vad éjszakának a gyümölcsét, azóta mindig a biztosabb utat választotta. Így, amikor a megbízható, odaadó Richard felveti, hogy költözzön vidékre, maga mögött hagyja a londoni nyüzsgést, és szívvel-lélekkel veti bele magát új, falusi élete örömeibe, a kertészkedésbe festői szépségű kis háza körül és bútorrestaurátori vállalkozása felfuttatásába. Mindehhez ráadásul pompás keretet biztosít az angol vidék szépsége…Csakhogy egy varázslatos nyári estén minden jó szándékát megtorpedózza Gus Berresford betoppanása. Az egykori felfedező és főfoglalkozású szívtipró, elbűvölő és magával ragadó férfi, de éppen az ellenkezője annak, akit egy gyermekét egyedül nevelő fiatal anya társként elképzel magának.

Gusnak és Siannak azonban nem ez az első találkozása. Most azonban Siannak igazán nem hiányzik egy futó kaland, és nem szerethet bele a legalkalmatlanabb kérőbe, akit csak a sors az útjába sodor, még akkor sem, ha a végzet már kétszer hozta össze őket. De ki tudja, hova vezet egy nyári szerelem?Katie Fforde a romantikus női irodalom egyik csillaga, akinek regényei több országban vezetik a sikerlistákat. A „Szerelmes levelek”, a „Hív Amszterdam”, a „Száz boldog esküvőm”, a „Tökéletes ajánlat” és a „Ház kilátással” írónőjének új könyve garantáltan élvezetes, humoros és romantikus olvasmány.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Szerelem kétszer":


3d-cad.eu

©2010-2015 | DMCA | Contact us